Når lille Peter eller Hassan har problemer i skolen eller børnehaven, så er der i Gellerup en god chance for at skabe overblik over, om problemerne er enkeltstående, eller der er et fælles problem, som andre fagområder også skal tage fat i.

Det skyldes, at Gellerup har tæt samarbejde mellem lederne. Det har der været i syv år nu, og nu kan alle få indblik i, hvad lederne beskæftiger sig med, idet der er oprettet en informativ hjemmeside, www.gellerupmodellen.dk

Gellerupmodellen er et formaliseret samarbejde mellem lederne af skoler, klubber, socialcenter, politi og bibliotek. Ugentlige møder gør det muligt at koordinere informationer og indsatser i lokalområdet. Det kan være på det helt konkrete plan – som Peter eller Hassan – eller det kan være mere strategiske indsatser.

Gellerupmodellen har givet gode resultater, og embedsmændog politikere  over hele landet er interesserede i at høre nærmere om, hvordan samarbejdet foregår – og om resultaterne.

Det er altså nu blevet muligt – uden at ringe til en af lederne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.