Nogle af Danmarks allerbedste rappere optræder sammen med lokale kunstnere til arrangementet Gelleraps. Det er gratis og foregår på lørdag den 2. maj 2009 fra kl. 14-20 på Tovshøjskolen.
Vestbyen i Århus har længe været kendt for at fostre nogle af Danmarks største talenter inden for rapmusikken. Navne som LOC, Uso, Marwan og mange flere hænger på mange teenageværelser landet over. Men bag de glittede plakater lurer det faktum, at der ikke sker meget for unge i området. Det skal arrangementet Gelleraps nu være med til at lave om på.
Med navne som albumaktuelle Jooks, Negash Ali, Uso, Pimp-A-Lot crew og sangeringen Pearl, en freestyle session med nogle af landets bedste freestyle rappere kendt fra MCs Fight Night og talenter fra rapskolerne i Århus V, er musikken alene en kæmpe oplevelse.

Hele showet præsenteres af de erfarne konferenciers Jonny Hefty og Jøden, og musikken i pauserne leveres af DJ Oscar A.
Blandes med 100 meter lovlig graffiti
Når man samtidig blander det med nogle af landets bedste graffitimalere, der maler på over 100 meter lovlig væg til arrangementet ‘Canday’ og aktiviteter med dansere og streetbasket, får man et brag af en eftermiddag, hvis lige ikke er set noget sted i Århus – eller resten af landet.
Du kan selv forsøge dig med graffiti på lørdag. Se mere om dette på www.runforcover.dk/canday
Arrangementet er alkohol- og stoffrit – og bedst af det hele – det er fuldstændig gratis.
Kvalitet i hip hop
Gelleraps er arrangeret af Foreningen Gelleraps, der tæller ledende medarbejdere, folk fra ungdomskolerne i Århus Kommune, Aarhus Took It samt repræsentanter for unge og vestbyen. Målet er at skabe trygge kvalitetsarrangementer i Gellerup med udgangspunkt i hip hop-kulturen.
Unge fra hele landet kan komme og se, at det er et trygt og roligt sted, hvor der er masser af positiv energi – hvis man giver folk muligheden.
Se også plakaterne på www.gelleraps.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.