Starten for programmet gik allerede i slutningen af juni, og det hele slutter d. 11. august med en stor grillfest for alle i Gellerup. Folderen, der fortæller, om alle de ting der foregår, kan stadig fås på biblioteket, klubberne i Gellerup og Globus1. Har man ikke allerede set programmet, er det en god idé at skaffe sig det, så der kan komme tjek på sjove og interessante aktiviteter og tilmeldelsesfrister.
Alle har råd til at være med
Det meste er gratis, og koster det noget, er prisen lav. Ved flere aktiviteter er der forplejning, såsom fælles morgenmad eller servering af frugt og juice. 
Sommer, leg og bevægelse
Sommeren er tid for udendørs leg. Rundt omkring er der forskellige muligheder. Hoppeborg, klatrevæg, mooncars, ridning og mange andre ting. Det er blot med at komme i gang.
Der skal nok være stor interesse for både fodboldskolen (uge 29) og Gellerup Cup. Svømning er en anden måde at søge udfordring og bevægelse. I hele sæsonen er der svømning for 10-15årige. Holdene er delt op i drenge og piger.
Der er mange andre muligheder for at dyrke en eller anden form for sport, streetbasket eller løb for eksempel. Eller man kan deltage i den lokale Olympiade.

To udflugter
Sommerens to store udflugter er en chance for få brændt en masse krudt af og samtidig blive udfordret på sin udholdenhed. 10-15årige kan komme på en todages cykeltur til Ry. Hele turen med overnatning koster 25 kr. Et par uger senere er der kanotur på Knudsø ved Ry. Der kan alle deltage. Den tur koster også 25 kr.
Dans og musik
Århus Vest er kendt for sine dygtige rappere. De har stor lokal opbakning, og en del unge går rundt med en drøm om en karriere som sanger. Rap Dance Center holder på alle hverdage rapskole i Bispehaven, Herredsvang og Gellerup. En god mulighed for at snuse til området eller dygtiggøre sig. For piger er der hver onsdag streetdance.

Hvis det nu bliver regnvejr
Eller man blot er mere til indendørsaktivitet, så stiller skoler og Gellerup Bibliotek op med en række tilbud. For de 10-13årige er der en aktivitet som Lego Mindstorm, hvor man lærer at programmere robotter, der er madlavningskurser for piger og familieskole.  
Bevægelse, læring og samvær med andre har en central plads i denne sommer. Har du brug for yderligere oplysninger så ring til fritids- og ungdomsskoleleder, Anders Glahn, på tlf.nr. 51575033, eller ring til  centerleder, Hans Henrik Lamp, på tlf.nr. 51576793. Du kan åbne programmet som pdf her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.