Den 6. februar sker der noget for pigerne i Århus Vest. Gellerupscenen lægger hus til en stort anlagt festival for de 13-25 årige piger i Fritidscenter 13. Det er Pigeliv Århus under ungdomsskolen i området, der står som arrangør af en rigtig tøsehygge eftermiddag og aften.
Mystisk besøg
Festivalen kaldes "Dreams" –  måske fordi der bl.a. vil være besøg af en drømmetyder, eller fordi spåkonen vil fortælle, om dine drømme går i opfyldelse, eller tryllekunstneren "Steen Pegani" vil lave trick, som du slet ikke drømte om kunne laves. 

Og er du mere jordnær, er der sikkert noget for dig i en af de mange workshops, eller du kan bare lytte til musikken, som dagens DJ spiller op med ind i mellem de optrædende.
X-Factor stjerner
"SOUL CONNECTION" – kendt fra X-factor kommer og underholder og der vil være optrædende med Afrikansk dans samt koncerter med "Legestuen" Lagix.
Mad og drikkevarer kan købes på stedet, og det er naturligvis et alkoholfrit arrangement.
Det hele finder sted den 6. februar mellem klokken 14:00 og 22:00 på Gellerupscenen på Gudrunsvej 80. Det koster 60 kr. at komme ind, men så er det inklusiv garderobe, og det er kun for piger mellem 13 og 25 år.
For yderligere oplysninger kontakt PigeLIV Århus tlf. 29209055 eller info@pigelivaarhus.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.