Synes du også, at aktiviteterne og netværkerne i Gellerup kan virke lidt kaotiske – selv hvis du arbejder eller er ildsjæl i området? Så er her en løsning:

Som medarbejder og ildsjæl i Gellerup og Toveshøj får du her et tilbud om at deltage i en introduktionsdag til hele området. På introduktionsdagen tirsdag den 8. marts kl. 8.30-16 vil du sammen med mange kollegaer og aktive fra lokalområdet komme rundt på besøg hos en række institutioner og lokale væresteder.

I løbet af introduktionsdagen kommer du blandt andet til at høre mere om: HotSpotcentret, Lokalcentret Gellerup, Kontaktstedet, Klubberne i Gellerup, Tovshøjskolen, Sødalskolen, Ungdomsskolen, Community Center (Gellerup Bibliotek, Folkeinformation, Sundhedshuset og Jobhjørnet), de lokale  børneinstitutioner, Beskæftigelsescentret, Lokalpolitiet i Brabrand,  Meyerprojektet, Vejledningscentret, GLOBUS1 mv.
Din skal tilmelde dig skriftligt til Samvirkets sekretariat. Tilmeldingen skal ske senest torsdag den 24. februar 2011 – mail: helhan@aarhus.dk
www.samvirket.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.