Beboere i Gellerup har bedt lokalpolitiet tage sig af den ofte generende knallertkørsel i området. Det har politiet også gjort, men bivirkningen har været øget bilkørsel. Af den vanvittige slags.
"Vi har "rykket" mange knallerter ud, men dels er nogle af dem kommet tilbage, og nogle af de unge kører nu i bil. Det er en 20-25 stykker, som kører i biler, som ikke er deres egne, de har ikke kørekort, og bilerne er ikke registrerede," sagde lokalpolitiets leder Jens Espensen på Samvirkets møde forleden.
"De kører hamrende farligt. De mener for eksempel, at rødt lys er noget man kan snakke om. Jeg råder alle til at se sig godt for, inden de kører over for grønt lys – jeg gør det i hvert fald selv. Jeg frygter den dag, et barn bliver kørt over," sagde han.
Flere veje gennem Gellerup
Tidligere på Samvirkets møde blev der orienteret om den kommende vejstruktur i Gellerupparken som følge af helhedsplanen. Der opereres med mange nye bilveje inde i boligområdet. Det fik flere deltagere til at spørge bekymret til farligheden af at have nye bilveje sammen med et stort antal krydsninger af "bløde" trafikanter.
Jens Espensen blev også spurgt om sin kommentar til, om unges hensynsløse kørsel går godt i spænd med flere bilveje gennem området:
"Det har jeg ingen mening om, idet jeg tror, at politikerne er i stand til at tage stilling til, om vejene er sikre," sagde han kort.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.