Søndervangskolen inviterede forældre og søskende til skolefest torsdag d. 7. februar. Hvert år arbejder skolens ansatte og elever med et tema i emneugen, som afsluttes med en festlig sammenkomst inden vinterferien.
Festens højdepunkter
Arrangementet startede kl. 17.30 med udstilling i klasserne, som eleverne havde arbejdet med ugen op til skolefesten under temaet ”Matematik over alle grænser”. Herefter åbnede dørene til aulaen, og da alle havde taget deres pladser, fulgte et nydeligt optog af festglade elever og lærere med trommer og dans, der fyldte hele aulaen med rigtig god stemning.
Skoleleder Rani Hørlyck bød velkommen, hvorefter der blev sunget en fælles sang ”Søndervang for altid”, inden madsalget blev skudt i gang i aulaen og boderne såvel som diskoteket åbnede i gymnastiksalene. Derudover kunne man opleve optrædener fra elever.
Stor opbakning til skolefesten
Det var ikke blot elever og de ansatte, der medvirkede til en hyggelig og festlig stemning til skolefesten, men både den afghanske og somaliske forening havde lavet traditionelle og eksotiske retter. Endvidere havde nogle bydelsmødre bagt kager til enhver smag.
Maryaan Shiikh Hassan og Sacudo Dahir Shuke, der begge har børn på skolen, benytter skolekøkkenet som en del af deres aktivitet i den somaliske forening. De er glade for at bidrage til skolefesten og mener, at man bør støtte et sådant arrangement.
Mange af forældrene havde  store roser til arrangementet i løbet af aftenen – og til skolen med udtalelser som: "I er bare gode til at lave fester!”
En skolefest når den er bedst!
Rani Hørlyck siger efter festen: ”Det var skønt at opleve den hyggelige og venlige stemning blandt ansatte, forældre – og ikke mindst børn. Det var flotte udstillinger, der kunne opleves i klasserne med børn, der spændt ventede på at vise deres mesterværker frem til forældre.”
”Når en fest lykkes på denne måde, skyldes det den kæmpe indsats, der har været gjort forinden af alle involverede parter – og med et skolefestudvalg, der med kyndig hånd styrede os sikkert og trygt gennem det hele,” siger Rani Hørlyck
Elevernes scene
Pigerne fra både 2. og 4. klasse optrådte med amerikansk og bollywood-dans, som de havde brugt en del tid på at øve, inden de skulle optræde foran flere hundrede mennesker. Alle var imponerede og klappede højlydt af de dygtige piger.
Sana Aqtash fra 2. klasse havde lidt sommerfugle i maven, før hun og gruppen skulle på scenen, men nervøsiteten forsvandt ret hurtigt, da hun gik i gang med dansen.
Fredag stod på oprydning og almindelig undervisning. Endelig blev der ønsket god vinterferie til alle.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.