Meget tyder på, at lockout kommer til at præge denne uge med tomme skoler og børn, som mangler noget at lave i løbet af dagen. Cirkus Big laver lockout-tilbud til børn i denne uge tirsdag til fredag med forskellige aktiviteter, og Sigrids Stue laver gys og gru på fredag d. 12. april.
Cirkus Big
Cirkus Big kommer til at være på Hammershusvej 76 i 8210 Århus V. Hvis du som voksen eller barn skal være med til at lege i cirkusteltet, på basketbanen eller legepladsen, skal du huske at tilmelde dig med navn og alder på cirkusbigme@me.com eller via en sms på tlf. nr. 22149779. Det kan være, du er god til at tegne, for der vil også være farveblyanter og papir, mens der er indendørs hygge.
Der er nok opbakning fra forældre til, at Cirkus Big kan tilbyde ”pasning-hygge-cirkus-højtlæsning-undervisning” tirsdag til fredag fra 9-12. Der er mulighed for, at det kan blive længere tid, hvis der er flere voksne, der tilmelder sig. Det eneste, man selv skal tage med, er madpakke og udetøj.
Gys og gru i Sigrids Stue
Fredag d. 12. april fra 9- 12:30 er der gys og gru i Sigrids Stue for alle børn og barnlige sjæle. Er du mellem 10-18 år, så kom og få et godt gys, mens I laver farlige monstre, flagermus med skarpe hugtænder og ulækre zombier, som skal hænges op i gyserhulen. Der vil også være uhyggelige historier, som nok vil skræmme dig lidt. Sigrids Stue serverer også splatter snacks og blodige læskedrikke, så kom og vær med på Bentesvej 23, 3. tv – hvis du altså tør!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.