Hvis man skal bedømme A-Togets fremdrift efter åbningen i aftes, så bliver det IKKE en IC4-skandale. Tværtimod var der fuld fart over Gellerups nye, gamle scene, og der var udsolgt på den første gratis køretur, som Gellerups fantastiske cirkus-artister stod for.
Det er Cirkus Tværs, som befolker det tidligere Gellerupscenen og er lykkelige over det, men andre skal også kunne låne eller leje stedet. Hvordan det kan ske i det daglige, kan man se på den nyoprettede hjemmeside for A-toget, eller på stedets Facebookside.
Borgmester Jacob Bundsgaard erklærede sig glad for, at der igen er liv på scenen. Det var byrådet selv, der for halvandet år siden fratog Gellerup det kommunale tilskud, så teatret måtte opløses og blive til et projektkontor på Godsbanen.
En midlertidig fornøjelse
Borgmesteren tilføjede, at A-toget får en midlertidig karakter, da hele betonkomplekset Gudrunsvej 78 og 80 er tænkt nedrevet i helhedsplanen. I hvert fald året ud og måske ind i næste år vil der være et A-tog. Afløseren for en stor scene og festsal skal nok findes i det kommende beboerhus i Gellerup, men det står først færdigt i 2017.
Tilbage til indvielsen. Cirkus Tværs stod for al underholdningen, og den bar præg af både en mangfoldighed og et overbevisende talent hos de mange artister. Det er en af Gellerups store succeser, lige så overbevisende som Gellerupscenen var det, så cirkusdirektør Trille Lucassen var glad for at kunne vise det bedste, de unge artister havde lært – og det var meget.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.