Gellerups prisvindende Bag om Blokken-vandringer gentages i Aarhus Festuge, hvor gellerupborgere, aarhusianere og andre nysgerrige igen får mulighed for at komme på en spændende rundvisning i Gellerup krydret med personlige historier fra museets guider, der i april i år modtog årets Kriminalpræventive Pris 2014 for deres indsats.
Bag om Blokken – Vandrehistorier fra Gellerup var et populært indslag i sidste års festugeprogram. Og de friske guider inviterer nu igen på spændende rundvisninger i området i forbindelse med dette års festuge.
Guide-turene starter altid på Gellerup Museum, der har til hus i en lejlighed på sjette sal i Gudrunsvej. Herfra kan deltagerne se den fantastiske udsigt ud over hele Aarhus Bugt og ned over parken midt i Gellerup.
Der bydes både på korte og lange rundvisninger i området, hvor der undervejs fortælles historier om fortiden, nutiden og fremtiden for boligområdet, der netop har taget hul på Danmarkshistoriens største boligområdefornyelse med nedrivning blokke, anlæggelse af nye veje og meget andet på programmet.
Guideture i Gellerup i Aarhus Festuge:
Mandag den 1. september kl. 15.00 – Lille tur en time.
Onsdag den 3. september kl. 16.00 – Lang tur 1½ time.
Fredag den 5. september kl. 15.00 – lang tur 1½ time.
Søndag den 7. september kl. 13.00 – lang tur 1½ time.
Mødested: Gellerup Museum, Gudrunsvej 16, 6. th. Pris 20 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.