Brabrand Boligforening går ikke ind og støtter den ene eller anden placering af moskeen. Det kunne lyde sådan i artiklen om den nye placeringsmulighed ved siden af Toveshøj, men næstformand Keld Albrechtsen understreger, at man er neutral i spørgsmålet.
"Som boligforening kan vi ikke tage stilling til placeringer – det lader vi kommunen om at vurdere i forhold til lokalplan og så videre. Jeg holdt møde med Toveshøjs afdelingsbestyrelse og sagde, at jeg ikke kan udtale mig om deres forslag, men at det kunne de selv gøre. Spurgt af dem svarede jeg, at det ikke kan skade sagen, at de bringer det nye forslag frem," siger Keld Albrechtsen.
Albrechtsen har i den langvarige sag om at finde egnede placeringer af den moske i og omkring Gellerup hjulpet moskéforeningen med at udpege teknisk mulige placeringer af moskéen. Men han har samtidig understreget, at det ikke kunne tages for udtryk for en holdning fra boligforeningens side.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.