Rabih Azad-Ahmad, rådmand for Kultur og Borgerservice, kræver, at foreningen Lighed og Broderskab, der driver moskéen på Grimhøjvej, skal betale de sidste to års støtte. Dette udtaler han på baggrund af en rapport udarbejdet af revisionsfirmaet BDO, som har undersøgt tre foreninger henover de sidste to år.
”Foreningen har ikke været i stand til at dokumentere, at den har gennemført de aktiviteter og haft det antal medlemmer, som den har oplyst overfor kommunen,” siger Rabih Azad-Ahmad, og dette understøttes af BDO, som skriver i deres rapport:
Lighed og Broderskab skal tilbagebetale 124.156 kroner, da det er det beløb, de har modtaget fra kommunen gennem deres oplysninger om foreningen.
Det er ikke retfærdigt
Foreningen siger, at den i forbindelse med en flytning og udskiftning af bestyrelsen har smidt relevante oplysninger ud, som ellers kræves af kommunen. Fadi Abdallah, bestyrelsesmedlem i foreningen, mener ikke, at det er retfærdigt: den gamle bestyrelse har bortskaffet alt materiale. I dag sidder der en helt ny bestyrelse i foreningen”. Derudover nævner han, at pengene er brugt på husleje.
Al-Nour og Den Arabiske Kulturforening er de to andre foreninger, der er blevet kontrolleret, men begge har orden i deres papirer og kan derfor stadig modtage tilskud fra kommunen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.