En række foreninger, Foreningernes Hus og Gellerup Kirke stod søndag den 31. august for Multikulturel Festival, hvorfra indtægterne skulle gå til velgørenhed i Somalia.
Folkesundhed Aarhus stod for et sponsorcykelløb hen over Hasle Bakker, Cirkus Tværs med flere stod for underholdningen, og der var loppemarked og legeaktiviteter for børn. Og masser af god arabisk mad, som var lavet af folk hjemme i de private køkkener. Festivalen sluttede i kirken om aftenen med en koncert med orkestret Grænseløs.
Alsanod Orphonage Center – et center i Somalia for forældreløse – og Dansk Flygtningehjælp får omkring 27.000 kroner at gøre godt med, oplyser kirke- og kulturmedarbejder i Gellerup Kirke, Bit Boel Buhl.
Pengene gør gavn
Nu er pengene modtaget.
"Jeg har set en mail, hvor der stod, at de afsendte penge var modtaget, og at de ville blive brugt til indkøb af skolemøbler til otte klasseværelser og til kontor – det er jo en skøn besked," fortæller Bit Boel Buhl.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.