Ahmad H. El-Awad er 17 år gammel og bor på Toveshøj sammen med sine forældre. Selvom han blot er 17 år, har han alligevel formået at erhverve det pudsige kælenavn ”Onkel”.

Det kommer af, at han har nevøer og niecer, som er nogle år ældre end ham selv, og derfor det spøjse tilnavn, som følger ham i tykt og tyndt.

Hans dagligdag er præget af både uddannelse og job. ”Jeg studerer på grundforløbet på Social- og Sundhedsskole og har gået der siden 30. juni. Derudover er jeg fastansat på deltid på McDonald’s på Århus Banegård som crew-træner. Jeg har arbejdet på McDonald’s i godt og vel et års tid,” forklarer Ahmad.

Bliver pædagogisk assistent
I sit uddannelsesforløb går han i øjeblikket på et skolepraktik-hold, der varer 40 uger, hvorefter han starter på selve hovedforløbet til pædagogisk assistent, som tager 14 måneder.”Jeg har altid gerne vil være pædagog, og jeg synes, at denne uddannelse er den rigtige vej for mig.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.