Beboerne i Gellerupparken besluttede på afdelingsmødet, at Blok B4 på Gudrunsvej 38-46 er den blok, som skal sælges til ejerlejligheder. Det er samtidig den blok, som får et hul til den vej, som skal føres igennem blokken og hen til Bygaden.
De to ting rejser en række spørgsmål, og de tages op på et informationsmøde i dag tirsdag, som boligforeningen inviterer beboerne i blokken til.
Mødet holdes i dag tirsdag kl. 16.30 i Foreningernes Hus.
Beboerne i opgang 44 skal alle flytte, fordi det er her, hullet skal være. Det sker ved, at hele opgangen fjernes, men senere vil der blive bygget nye lejligheder over "porten". De nye lejligheder vil få adgang via opgangene 42 og 46.
Gennembruddet i blokken vil ske i sommeren/efteråret 2016. Det vil sige, at opsigelser med et års varsel skal udsendes i foråret 2015.
Kan blive som lejere
Samtlige øvrige lejligheder i blokken vil blive "basis-renoveret", så de er klar til salg. Beboerne i opgang 38 og 40 kan blive boende, mens det sker, og ingen i blokken bliver tvunget til at at købe deres lejlighed. De kan vælge at købe den, og hvis de ikke ønsker det, kan de blive boende som lejere.
Om beboerne i opgang 42 og 46 kan blive boende, mens arbejdet med "hullet" står på,  eller skal genhuses og hvor længe, det skal undersøges nærmere.
Der kan rejses rigtig mange spørgsmål, og nogle kan besvares i dag, mens andre må undersøges.
Boligforeningen har sendt et spørgeskema ud til alle beboere i blokken. Her kan de krydse af, om de ønsker at købe, blive boende som lejer, eller flytte ved hjælp af tryghedsgarantien, som træder i kraft næste år.
Boligforeningen understreger i skemaet, at man frit kan skrive, hvad man tænker lige nu om situationen, for man bindes ikke op på det, som man svarer.
Beboerne skal tage skemaet med til informationsmødet.  Eller de kan sende det til boligforeningen. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.