For anden gang på bare tre måneder er der kompetencer nok blandt børn og unge i Gellerup og Toveshøj til en OCN-fest.

Der er for alvor ved at være turbo på dokumentationen for de uformelle kompetencer, som børn og unge i Gellerup og Toveshøj tilegner sig i deres fritid. I oktober fik rekordmange overrakt de såkaldte OCN-beviser til en stor reception, og i aften torsdag den 15. januar klokken 17-19 er det allerede igen tid til at feste for et nyt hold bevismodtagere. Flere af festdeltagerne får mere end ét bevis, fordi de har gennemført flere læringsforløb.

OCN-beviserne udstedes af Ung i Aarhus – Gellerup & Toveshøjs ungdomsskole, og ved torsdagens bevisoverrækkelse vil der både være medlemmer af Ung i Aarhus – Gellerup & Toveshøjs fritids- og ungdomsklubber, samt Fritidshuset Ellekær i Bispehaven tilstede, som bliver de stolte modtagere af diplomerne.

Rabih overrækker beviser
Til at overrække de i alt 46 beviser er Aarhus Kommunes kulturrådmand, Rabih Azad-Ahmad. Han vil ligeledes holde en tale for børnene og de unge.

OCN står for ”Open College Network”, og selve metoden til at dokumentere uformel læring er udviklet i England og Sverige. For de unge i Gellerup og Toveshøj kan OCN-beviserne bruges som bilag, når de søger fritidsjob eller søger ind på uddannelser. Ved denne reception får deltagerne blandt andet overrakt beviser for deres kundskaber indenfor identifikation af mobning, psykisk robusthed, madlavning, fodbold og svømning.

Torsdagens OCN-fejring foregår i kantinen på Tovshøjskolen, og dagens program er:

  • Klokken 17 byder Ung i Aarhus – Gellerup & Toveshøjs leder, Anders Glahn, velkommen.
  • Kl. 17.30 holder kulturrådmanden tale og overrækker beviser.
  • 18.30 er der fællesfoto efterfulgt af hyggesnak og kagespisning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.