Den milde vinter har været god for helhedsplanen i Gellerup. Vejbyggeri, knusning af beton og nedbrydning af børnehaver er i gang lige nu, og tidsplanerne kan holdes.
Den store nedbrydning af de tre blokke på Bentesvej er færdig – men nedbrydningsfirmaet P. Olesen mangler at knuse det sidste beton og køre materialer væk, før de kan melde klar bane.
Firmaet har frist til uge 12 med at blive helt færdig, men det ser nu ud til, at de er færdige i uge 9. Det siger entrepriseleder Kenneth Olesen til Aarhus Stiftstidende.
Knust beton ligger nu i så store bunker som huse, og det skal efterhånden køres væk som underlag for veje i området. Jern og andre materialer ligger også i bunker, men vil blive kørt væk de næste par uger.
Den nye "takkede" vejføring for Gudrunsvej har været i gang i lang tid, og foregår nu på det øverste af vejen. Den har på et par skilte i øvrigt fået navneforandring til "Gudrundsvej" – det er altså ikke alle skiltemalere, der er hjemmevant i Gellerups pigenavne.
Et ‘vue’ til hjertet af Gellerup
En af "takkerne" på Gudrunsvej er også udmundingen af Lottesvejs forlængelse. Der er gravet rigtig meget jord af og giver lidt gener for parkering inde i Gellerup, og det er ikke overstået lige med det første, kan man se. Men nu har man et ‘vue’ fra Gudrunsvej ind til midten af Gellerup, og man kan ane fremtidens vejstruktur her.
Inde i hjertet af Gellerup – på Dortesvej tæt på Gellerupbadet – er de to gamle børnehaver Mågen og Lærken ved at være historie. Siden lukningen 23. januar har P. Olesen arbejdet med at tømme bygningerne og separere materialerne, så de snart er klar til at vælte selve bygningerne. 
Farvel til Mågen og Lærken
Mågen og Lærken må lade livet for den kommende bygade ned gennem Gellerup. Børnehavernes børn er nu placeret i Gudrunsvej 32 og 36. Senere skal disse to institutioner også nedlægges, men først når det kommende store dagtilbud "Væksthuset" er klar til start. Byggeriet går snart i gang på grunden, hvor Nordgårdskolen lå.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.