Fra lokalpolitiets døgnrapport:

I samarbejde med færdselsafdelingen ved Østjyllands Politi afholdt Lokalpolitiet i aftes færdselskontrol i området. Det resulterede i 16 sigtelser for overtrædelse af færdselsloven, hvoraf de fire sager var fremkørsel for rødt lys.

I forbindelse med den ene af disse sigtelser kørte en bil frem for rødt lys på Edwin Rahrs Vej med en hastighed af ca. 60 km/t. Politiet eftersatte køretøjet, og under jagten forsøgte føreren af bilen at hoppe om på bagsædet under kørslen. Dette betragtes som en skærpende omstændighed, og en sådan forseelse kaldes i fagsproget ”vanvidskørsel”.
Politiet udtaler, at sådanne overtrædelser som regel medfører ubetinget frakendelse af kørekortet. Dette er nu op til en dommer at afgøre.

Indsatsen viser, at det til stadighed er nødvendigt at holde fokus på færdselskulturen i området, tilføjer lokalpolitiet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.