Fra døgnrapporten hos Lokalpolitiet Aarhus Vest:
Lørdag kl. 16.15 foretog vi et af vores tilsyn ved  Grimhøjmoskeen, som vi har etableret som følge af den øgede truselsvurdering mod Danmark. Tilsynene har til formål at beskytte moskeen mod evt. udefrakommende modstandere.
Derfor kan det virke lidt underligt, at nogle af de unge i området ikke ønsker vores tilstedeværelse? Denne utilfredshed gav en 18 årig ung mand udtryk for ved  at slå til patruljevognens sidespejl.  På baggrund af denne handling blev han sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen og kan se frem til at få tilsendt et bødeforlæg.

Hash og kanonslag
Lørdag kl. 17.39 foretog vi en ransagning i  en lejlighed på Lottesvej, hvor vi fandt hashplanter, hashklumper, en ulovlig kniv samt nogle kraftige kanonslag.
En 20 årig ung mand blev sigtet for overtrædelse af Lov om euforiserende stoffer, våbenloven og fyrværkeriloven.

Lørdag i tidsrummet fra kl. 1300 til kl. 2050 har der været indbrud i en lejlighed på Karensvej. Gerningsmanden havde foretaget ”underboring” i døren, så han havde mulighed for at påvirke låsen inde fra. Der var stjålet fladskærm, to bærbare PCèr, ligesom lejligheden var gennemrodet.

Fremgangsmåden med ”underboring” i entredøren er sjældent set i området.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.