I lørdags kunne man nyde synet af de 10 allerbedste klubber i Danmark. ACFC havde slået dørene op for klubber som AGF, Silkeborg, FC Midtjylland, AaB, Hobro, Vejle, OB, Randers Freja, Get2Sport og ACFC’s eget hjemmehold. ACFC’s havde arrangeret Elite Cup Gellerup, hvor unge talenter kunne kæmpe sig til førstepladsen.

”Jeg synes ACFC er en god klub, og der sker rigtig meget, så vi vil med dette stævne vise de andre klubber rundt i Danmark, at vi både har en god fodboldklub, men også at Gellerup er et godt område,” fortæller Mahmoud Dirawi på 22, stævneleder ved Elite Cup Gellerup. Talentfulde U-12 spillere kæmpede om både pokaler og medaljer.
Gæst: Gellerup er flot
En af de talentfulde unge var 12-årige Valdemar fra Aab. ”Jeg synes Gellerup er rigtig flot, og så er der heller ikke skrald over alt,” fortæller Valdemar om Gellerup, som han besøger for blot anden gang.

Mahmoud Dirawi: ”Den vigtigste opgave er at vise Gellerup som den by den er, i stedet for det negative syn der er på Gellerup.”

Førsteplads til AGF
Lørdagen endte med en førsteplads til AGF, der i finalen slog AaB 5-1. Der var derudover god stemning på banerne, masser af frivillige, dommere fra DBU, og til slut var der tændt for grillen, hvor der blev solgt mad.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.