Masser af blå blink og afsløringer af ’ghetto’-kriminalitet? Nej, det skal ikke være det fremtrædende, når TV2 til efteråret viser programmet Politirapporten om politiets arbejde i Gellerup. TV2 er i denne tid ofte på patrulje sammen med lokalpolitiet i Aarhus Vest.
Men lokalpolitiet har taget sine forholdsregler.

Man kan sige nej
”Vi har skrevet kontrakt med TV2, så de skal overholde nogle punkter. Blandt andet har personer, som bliver filmet, ret til at sige, at de ikke vil med i tv-udsendelsen, og vi ser den færdige udsendelse igennem og kan nedlægge veto mod indslag, vi ikke ønsker skal med,” siger politikommissær Jens Espensen.
Lokalpolitiet har også haft kontakt til andre politistationer, der er blevet fulgt af TV2, og her har man været glade for samarbejdet.
”Vi har sagt ja, fordi vi gerne vil vise noget af det forebyggende arbejde, som vi laver – ”Din betjent” på skolerne, vores cyklende patrulje og så videre. Vores samarbejdspartnere i Gellerup synes også, at det er en god ide, fordi vi kan vise, hvordan vi samarbejder i lokalområdet."

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.