Berit Rousing overtager i morgen mandag jobbet som huskvinde i det gamle beboerhus i Toveshøj.

Efter et liv som taxachauffør, sygehussekretær og meget andet sætter Berit Rousing sig nu i stolen som ny huskvinde i beboerhuset Tousgårdsladen. Hun afløser Esben Trige, der går på pension. Og det er en erfaren kvinde, der nu skal binde de mange aktiviteter i beboerhuset sammen:

”Jeg er kontorassistent med speciale i administration. Men jeg er også tidligere sælger og oprindelig uddannet syerske. Så jeg kan formentlig hjælpe med det meste, fra kontoret og til at sidde og drikke kaffe med folk, der ønsker det,” lyder det fra Berit,  der dog allerede har haft sin faste gang i huset de seneste tre uger, hvor hun har været ansat i virksomhedspraktik som ”opvarmning” til at overtage jobbet.

Stillingen som huskvinde er et flexjob på 18 timer om ugen, og hvis du vil hilse på Berit eller have hendes hjælp eller råd, kan du finde hende i beboerhuset hver mandag og tirsdag mellem kl. 9 og 15 og om torsdagen i tidsrummet fra 10 til 17.

Aktiv i Sabro
De alsidige opgaver og en hektisk hverdag er ikke noget nyt for Berit, der bor i Mundelstrup ved Sabro nord for Aarhus. Her er hun aktiv i Sabro Idrætsforening og med den i en række bestyrelser og lokale, frivillige opgaver.

”Jeg er vant til at lave frivilligt og administrativt arbejde i mange forskellige sammenhænge, både socialt og politisk. Nu får jeg så penge for det. Og jeg håber da at blive ved og kunne flytte med over i et kommende nyt beboerhus på sigt,” slutter Ladens nye ”huskvinde” af.
www.tousgaardsladen.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.