Lokalpolitiet melder om en generelt rolig uge i Gellerup-området med kun nogle få punkter fra deres døgnrapport:

Mandag kort før kl. 17.00 i krydset ved Gudrunsvej /Åby Ringvej blev en 23-årig mand fra Gellerup sigtet for overtrædelse af straffeloven ved overfor en politipatrulje at have fremkommet med fornærmelig tiltale.

I tidsrummet den 2. juli til 6. juli har der været indbrud i et kollegieværelse på Lottesvej. Der er p.t. ikke overblik over det stjålne. Lokalpolitiet er interesseret i at personer med oplysninger til sagen henvender sig.

Tirsdag kl. 19.40 blev en 25-årig mand på butikstorvet ved Emmasvej sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen. Han havde haft en dårlig adfærd og havde herunder haft et sprogbrug overfor patruljen, der gjorde at han blev sigtet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.