I eftermiddag (søndag) kl. 15.30 er der Gellerup-film og musikvideoer på lærredet i Øst for Paradis i Aarhus. Det er gratis, og du kommer ind uden tidsbestilling.
Filmene er lavet af aktive i Gellerup Filmværksted, som er et filmværksted placeret i hjertet af Gellerup. Her skabes og fortælles filmfortællinger af og fra ungdommen i Aarhus Vest. En række af de bedste film Gellerup Filmværksted har produceret i Øst For Paradis, som en del af SPOT-festivalen.
Havfruerne
Sara Kildevigs korte dokumentarfilm Havfruerne går bag om den kontroversielle lukning af Gellerupbadets svømmetid for kvinder. Filmen giver politikere, aktivister og lokale kvinder fra Gellerup taletid i den omstridte sag.
Smag á la Gellerup
Smag á la Gellerup af Julie Rousing Arnfred (PS: tidligere praktikant på gellerup.nu!) går bag facaden på projektet af samme navn, som bringer forskellige madkulturer og madopskrifter sammen, og som holder til ved Instant City i Gellerup. Her vises både smukke billeder af maduniverset, de arbejder i og ildsjælene bag projektet portrætteres.
Tre musikvideoer
Rap Akademiet, Ung i Aarhus & Gellerup Filmværksted har skabt tre flotte og underholdende musikvideoer:

  • Beauty in You af Nanna (aka. Lotus Noir), fortæller en historie om selvværd og selvbillede.
  • Sex og Kakaomælk af Ungt Smør er selvbevidst, fjollet og sexet
  • Fitnah af Shivo er en alvorlig historie om falske venner tilsat fængende festrytme.

Filmene er blevet skabt med støtte fra Aarhus 2017- Europæisk Kulturhovedstad & Aarhus Kommunes Gellerup Kulturmidler & Interkulturelt Center.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.