Entreprenørfirmaet Enemærke & Petersen, der er kendt fra flere store projekter i Helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj, har trukket sig fra renoveringen af blok A17, Edwin Rahrs Vej 8-16, på Toveshøj.
Anett Christiansen, formand for afdelingsbestyrelsen på Toveshøj, siger at Enemærke & Petersen ikke kunne levere et bud på de fortætningsboliger (små huse mellem og ved siden af blokkene, red.), der var en del af udbuddet.
Svend Erik Johansen, projektleder i Brabrand Boligforening, fortæller at boligforeningen besluttede at aflyse den igangværende udbudsfase og har startet en ny op, med tilmeldingsfrist den 9. november.
Håb om at tidsplanen holder
Starten på renoveringen risikerer derved at blive udskudt, men Svend Erik Johansen håber, at udbudsfasen kan afsluttes så betids, at renoveringen af Blok A17 kan starte i henhold til den oprindelige tidsplan, der siger januar 2018.
Anett Christiansen er optimistisk trods det aflyste udbud: "Det åbner andre muligheder for os i afdeling 5, fordi vi selv har mulighed for at komme med bud på andre idéer til fortætning."
"Jeg mener, at vi faktisk får nogle bedre fremtidsmuligheder, og vi binder os ikke," slutter Anett.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.