Sidste weekend i August lagde Gellerups nye bypark stier til dette års udgave af Stafet for Livet, et 24-timers løb til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Brabrand IF’s kage- og løbehold tegnede sig for hele 221 runder, ude på den 1609 meter lange Gellerup Mil, der førte løberne rundt om den nye sø, op omkring de nye bakker inden ruten gik retur til stafetpladsen ved Nordgårdhallen.

Fighterne fik efter første runde serveret et måltid.  Foto: Helle Hansen

Løberen Peter nåede hele 110 kilometer, mens Henning løb 100 kilometer på det døgn løbet stod på. Vejret viste sig fra sin pæne side, og på stafetpladsen  var der masser af underholdning og aktivitet og dejlig mad og kage, som var med til at skabe den rette stemning omkring løbsarrangementet, der lørdag aften kortvarigt blev suspenderet, mens der blev holdt en lysceremoni, hvor der blev tændt lysposer og tankerne gik til venner og pårørende , der har tabt kampen mod kræften.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.