Maryam Fereidanian er uddannet socialrådgiver og har været beboerrådgiver i Toveshøj i 12 år. Hun plejer at sidde i Tousgaardsladen i Toveshøj, men er på grund af renovering i laden flyttet til nye lokaler på Janesvej.
I april måned flyttede beboerrådgiver Maryam til Janesvej 33. st. mf. Det er lidt som at gå på besøg hos naboen når man skal ind til hende, fordi Maryam holder til i en helt almindelig lejlighed i Toveshøj kvarteret.
Her har hun indrettet stedet med en hyggelig og farverig ventesal samt et kontor. “Det er rart at arbejde på Janesvej, fordi man kommer tættere på beboerne. Der er faktisk kommet flere nye beboere til rådgivning efter jeg flyttede tættere på dem,” fortæller Maryam glad.
Hun skal blive på sin nye adresse i ca. to år, hvorefter hun flytter tilbage til Tousgaardsladen. Indtil da fortsætter hun sit gode arbejde med at hjælpe beboerne i Toveshøj med alverdens udfordringer.
I Toveshøj har du én du kan snakke med
Maryam har tavshedspligt og gode relationer til rigtig mange beboere i området. Hun er en vellidt rådgiver som har formået at skabe tillid til rigtig mange som har søgt hjælp hos hende. Hun kan give:

  • Hjælp til at forstå breve
  • Hjælp til at klage over afgørelser
  • Hjælp til at udfylde skemaer og ansøgninger
  • Hjælp til økonomi
  • Rådgivning med hensyn til sorg, krise og sygdom
  • Rådgivning når der er problemer i familien, med forældre, i skolen mv.

Noget af det som Maryam også kan hjælpe med er at støtte beboerne, når de skal til samtale med kommunen, dagsinstitutionerne, skolerne mv.
“Jeg kan gå med til møderne som bisidder og har hjulpet mange beboere med at forstå situationer og afgørelser som har været svære at acceptere. Jeg tror at det er tilliden mellem os der gør det nemmere at bygge bro mellem systemet og beboerne,” fortæller Maryam og tilføjer: “Jeg har også hjulpet beboere med at klage over afgørelser, hvor de offentlige myndigheder herefter ændrede på afgørelsen som fx. havde været besluttet på et forkert grundlag.”
Mød op eller bestil tid
Man kan enten møde op i den åbne rådgivning uden at bestille tid tirsdag 10-12 eller torsdag 15-17. Her går man ind hvis der er ledigt eller venter til det bliver ens tur.
Man kan også bestille tid ved at ringe/skrive til hende for at komme tirsdage mellem 13-15, onsdage mellem 10-15 eller torsdage mellem 10-15.
Maryam glæder sig til at tage imod beboerne og håber de kan finde ud til hendes nye lokation, hvor hun står klar til at hjælpe.
Hendes telefonnummer og e-mail: 20 18 54 24 – mafe@bbbo.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.