Der har længe været tomt i lokalerne i underetagen i City Vest, men i februar åbnede den tyske supermarkedskæde Lidl.
”En værre rodebutik,” siger Gerda Schartau, som er i City Vest med sin mand Kjeld. Hun bryder sig ikke om at handle i Lidl, fordi hun synes, at der er så rodet, og fordi mange af mærkerne er ukendte. Hendes mand er helt uenig, og mener det er dejligt, at Lidl er kommet.
“Så får Føtex noget konkurrence, de er ved at være lovligt frække med priserne.”
Han mener, at Føtex lidt for længe har nydt godt af at være det eneste supermarked i City Vest og derfor har kunnet sætte priserne lidt højere. Ægteparret mener, at man kan få alt det nødvendige i Lidl, eller i Netto på Emmasvej og handler derfor meget nødigt i Føtex. Ægteparret bor i et parcelhuskvarter i Brabrand og handler tit i City Vest.
Anderledes udmelding fra Lidl
”Flere kunder har tilkendegivet, at Lidl er et godt alternativ samt supplement til Føtex, og kunderne meddeler også, at butikken er en pæn og nærliggende butik med gode varer,” fortæller Anders Frydendahl, salgschef i Lidl. Han mener ydermere, at der bliver gjort en del for, at Lidl bliver en del af centeret, og har derfor også ansat folk af mange forskellige nationaliteter for at afspejle områdets befolkningssammensætning.
Om Lidl er en rodebutik, forholder Anders Frydendahl sig ikke til.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.