En ny psykoterapeutisk klinik på Jettesvej i Gellerupparken er startskuddet for at drive virksomhed fra en lejlighed i den almene boligbebyggelse.
Marianne Juncker Kennild har benyttet sig af den lovændring, som åbner op for erhverv i almene lejligheder, så det i dag er muligt at have en virksomhed i en lejlighed i Gellerupparken.

”Jeg har gennem de sidste fire år uddannet mig til dynamisk og spirituel psykoterapeut. Og det har hele tiden været min plan, at jeg skulle åbne min egen klinik,” fortæller Marianne Juncker Kennild, der har boet i Gellerupparken gennem de sidste 16 år.

”Jeg havde hørt noget om, at man nu kan få lov at have erhverv i lejlighederne, så jeg henvendte mig til boligforeningen, der hele tiden har været positiv over for mine ønsker,” fortæller Marianne Juncker Kennild.
Ingen hokuspokus
I klinikken LIVOGSJÆL tilbyder Marianne Juncker Kennild behandling med dynamisk og spirituel psykoterapi. Trods navnet er der ikke noget hokuspokus ved det, understreger hun.

”Mit arbejde tager afsæt i samtaleterapi, men jeg kan også behandle med trace og hypnose og regression. Ligesom jeg også kan agere som coach.”

”De problemer, folk kan komme med, kan både være traumer fra barndommen, sorg over måske at have mistet en, man elsker, fobier eller angst,” forklarer Marianne og tilføjer, at snakken også kan handle om det spirituelle.

”Jeg har altid selv været lidt alternativ og interesseret i det spirituelle. Og hvis vi som mennesker taler mere dybt og indgående med hinanden og lytter til andres sorger og bekymringer, så kan vi nå meget længere som venner og medmennesker,” fastslår Marianne.

Klinikken åbner Marianne i første omgang som sideerhverv. Til daglig arbejder hun som livredder i Gellerup Badet.

”Jeg kan godt lide at være her i Gellerup. Og derfor har jeg også valgt at blive boende og forsøge at drive min klinik her. Jeg er selvfølgelig lidt nervøs for, om mine kunder tør komme til Gellerup. Men det håber jeg, at fremtiden vil vise, at de tør,” siger Marianne med et glad smil på læben.
Er du interesseret i at høre mere om Marianne og hendes klinik, kan du ringe 53425206 eller skrive livogsjael@kennild.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.