"Vi glæder os meget over, at vi har fået så bred opbakning, og at der er kommet så mange gode ideer. Vi er optimistiske og tror på, at det kan lade sig gøre at få aktiviteter i gang."
Det siger Idræts- og Integrationskonsulent ved Århus Kommune, Heidi Lytje Oehlers. Mandag holdt hun sammen med sin kollega, Henriette Gaardbo, møde med en række aktører i Herredsvang. Mødet havde to formål: Konsulenterne ville gerne vide mere om området og samtidig have ideer til aktiviteter.
Aktiviteter skal vække opsigt
Hvad med opvisning i boksning og rap på Herredsvang Torv, boder med lækkerier fra cafeen, dans, wee-turnering, computerspil arrangeret af lektiecafeen eller basketball, blot for at nævne nogle få eksempler på aktiviteter, der kunne finde sted i dagene fra den mandag 4. maj til onsdag 6. maj. Efter introduktionsdagene vil Idræts- og Integrationskonsulenterne være at finde i Kulturhuset hver tirsdag i sommerperioden.

Viden om Herredsvang
Konsulenterne skal i løbet af sommeren have en fast ugentlig kontortid i Kulturhus Herredsvang. De vil kunne yde en række gratis services til borgere, der går rundt med en ide, som ikke umiddelbart ser ud til at kunne realiseres. Måske mangler der penge, lokaler eller andre faciliteter, måske skal der gøres reklame eller etableres kontakt til ligesindede. Alt dette vil konsulenterne kunne hjælpe med. De har lang erfaring fra Globus 1 i Gellerup. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.