Susanne Stick og Maria Støttrup opfordrer nu foreninger og projektmagere til at kigge deres egne oplysninger efter i sømmene. Nemlig de oplysninger, der ligger i den fælles aktivitetsmappe for Viby Syd.
De to lavede sidste år en mappe, der fungerer som en oversigt over aktiviteter og projekter i Viby syd.
"Nu er tiden kommet til at få mappen opdateret. I den forbindelse har vi brug for brugernes hjælp. For at vi kan få alle de nyeste informationer med, beder vi alle brugere af mappen om at se efter om jeres oplysninger i mappen passer, og sende rettelser og tilføjelser ind til nedenstående mailadresse senest mandag d. 26. oktober," siger Susanne Stick og Maria Støttrup.
Derefter sender de en mail med rettelser ud til samtlige brugere, som så selv er forpligtet til at udskifte de pågældende sider i mappen.
Send ændringer og tilføjelser til lejligheden@vibysyd.dk
Mappen ligger her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.