Legepladsen på  Kappelvænget i Herredsvang har længe trængt til en ny multiboldbane til erstatning for den meget slidte. Arbejdet er gået i gang, og imens må børn og unge undvære banen.
Får en del år siden fik Legepladsen Kappelvænget 52 en multiboldbane. Den er blevet flittigt benyttet gennem årene og nu er den nedslidt.
Leder af Klubtoteket og Legepladsen, Finbarr Walsh udtaler: ”Den nye bane hilses meget velkommen, fordi vi har konstateret en stor stigning i benyttelsen af banen. Den bruges også meget, når vi ikke har åbent, og det er dejligt. Den nye anlægges i disse dage, men på grund af vejret kan den først stå færdig i det nye år. Der skal være en konstant udendørstemperatur på mindst 12 grader for at lægge den nye kunstgræsbelægning.”
Handicappede får adgang
Den nye bane etableres med kunstgræs, nye bander, nye mål, belysning med timer og handicapindgang. Det bliver således muligt for brugerne at bruge banen til både fodbold, volleyball og basketball.
”Vi håber med den nye bane at sende det signal, at vi gerne vil give børnene og de unge nogle gode fritidsmuligheder, så vi håber de vil hjælpe med til at passe rigtig godt på den, så vi kan have den i mange år frem,” siger Finbarr Walsh.
Arbejdet med etableringen er endnu ikke færdigt. Der mangler at blive fjernet det sidste af den gamle bane. Bagefter lægges der strømkabler, og der fyldes og stampes sand på arealet. Først i 2010 vil arbejdet blive færdiggjort, så børnene og de unge igen har gode og sunde udfoldelsesmuligheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.