Der er fra nytåret sket en del ændringer i Tousgaardladen. Der er blandt andet kommet en ny husmand, Ane Marie Hindhede.
Ann Marie Hindhede er uddannet arkitekt og har arbejdet over hele verden, blandt andet i Paris og Jordan. Så hun er vant til at komme i multikulturelle miljøer, som også er en fordel når hun arbejder i Gellerup.  Hun bor ikke selv i Gellerup, men har haft berøring med området via sit arbejde som arkitekt, hvor hun blandt andet har været med til ombygningen af Nordgaardskolen til Foreningernes Hus.
For Ann Marie Hindhede et det vigtigt at Laden er et sted for alle, hvor alle føler sig ligeværdige og forstået. Hun synes derfor det er vigtigt at arbejde med den visuelle kommunikation, som går ud på a forbedre kommunikationen i det offentlige rum. Hun har f.eks. allerede lavet manualen til alarmsystemet om, fordi den var for uforståelig og skrevet på et meget svært sprog.
Det er en af grundene til at hendes næste tiltag i Laden er at lave en workshop hvor alle interesserede er velkomne til at komme med input, om hvad de kommende arrangementer i Laden skal være. Hun understreger at hun gerne vil have at så mange forskellige mennesker som muligt kommer. ”Gerne to fra hver nationalitet i områder, siger hun grinende.” 
Det skal være en workshop hvor man skal arbejde på at blive klogere på hinanden og på at lave arrangementer som udvider folks horisont og som er åbne for alle.
Folkekøkkenet kører godt
En af de ting, som Ann Marie Hindhede er stolt af ved laden, er at folkekøkkenet fungerer så godt. Der kommer godt med folk hver aften og bliver serveret en del forskellige retter. Men Ann Marie opfordrer til at flere kommer og laver mad. Der er lige nu mest traditionelle danske og arabiske retter, men det ville også være dejligt at prøve mad fra steder man ikke før har prøver, mener hun.
En ting der er vigtigt at understrege, når vi snakker om Laden er, at det er et beboerhus for hele Århus. Mange tror fejlagtigt at det kun er for beboere i Gellerupparken og Toveshøj, men det er for alle over hele landet, faktisk.
Hvis man er interesserede i at møde de nye medarbejdere er der åbent hus den 31. maj kl. 15.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.