Der bor mange rumænere i Gellerupparken, og Laurentiu Ciocan er en af dem. Han er 29 år gammel og har boet i Gellerupparken i ca. fire år. Du har måske set den høje rumæner cykle rundt i Gellerup – og måske set ham som aktiv i Unge4Unge.

Ligesom mange andre havde han betænkeligheder ved at flytte til Gellerup. Han havde fra sine venner hørt, at Gellerup var et sted for fattige indvandrere, der lavede ballade, så der ville han ikke bo.
Hvordan ville folk se på ham?
Han var også bekymret over, hvordan folk ville se på ham, fordi han boede i Gellerup. Han tænkte, at hvis han flyttede hertil, ville folk også tro, at han var fattig og lavede ballade. Nu endte han alligevel i Gellerupparken,  eftersom det var svært at finde et andet sted at bo

I dag er han glad for området og er nærmest stolt over at bo her. ”Nu er det mit område, og det skal ingen sige noget dårligt om,” understreger han.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.