For nogle uger siden bragte vi en artikel om, hvordan rumænere ser på livet i Gellerupparken. Denne uge gælder det en russer og en ester.
Tatiana Panina er russer og bor på Lottesvej, Hun mener, at mediernes omtale af området er værre, end det faktisk forholder sig. Hun har en enkelt gang prøvet at lade sin bil stå ulåst på parkeringspladsen udenfor blokken, uden at der skete noget. Dog har hun også reddet sin bil fra at blive brændt i forbindelse med at en række af biler, der stod i brand på parkeringspladsen. Hun nåede lige at flytte den, inden der skete skader.
En af de mest spændende ting er for hende Bazar Vest, hvor hun får mange gode stunder til at gå. ”Folk er så søde og hjælpsomme derovre,” smiler Tatiana Panina.
Selvom man altid hører om beskidte opgange, synes hun faktisk, at hendes egen er ret pæn. Der ligger aldrig ting og flyder, men hun understreger, at det kommer an på, hvem der bor der. I perioder kan det være værre, hvis der er flyttet nogle familier ind, der ikke har styr på deres børn.
Ester: Dejligt område
En ester, som ikke vil have sit navn i artiklen, siger, at han ikke havde hørt nogen dårlig omtale om området, inden han flyttede hertil. Derfor havde han ingen forudindtagede ideer om det. Men han mener, at en af de gode ting ved Gellerup er de store grønne områder med parker og træer.
Han mener, at i forhold til Estland er området rent, og han kan godt lide de gode indkøbsmuligheder. Specielt fremhæver han City Vest som hans yndlingsindkøbscenter. 
Selvom han har lagt mærke til hærværk i området, er det ikke noget som generer ham. Hvor der måske er hærværk og ballade om dagen, er der til gengæld meget mere ro om aftenen i Gellerup end i midtbyen, slutter han.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.