Det gode sommervejr er kommet til Gellerup, og folk er hurtige til at rykke ud i det dejlige vejr.
Udenfor Cirkus Tværs sidder Trille Hall Lucassen, som er leder af cirkusset, sammen med fem piger. De sidder udenfor på græsset og nyder den dejlige sol, og Trille fortæller, at de unge piger er fra Gøglerskolen, men de øver gerne i Cirkus Tværs, da Cirkus Tværs har nogle gode lokaler. Dog trækker græsset mere på sådan en sommerdag, men det kan også bruges til at udfolde sig på.
Sommer, cykler og skrald
Også i Foreningernes Hus er en gruppe tyrkiske kvinder rykket udenfor. I anledningen af det gode vejr, har de flyttet stole, bord og møde udenfor. De foretrækker at sidde i skyggen og snakke, men bare det at være udenfor i sådan et vejr, gør snakken ekstra god og hyggelig.
Sommerens ankomst betyder også, at blomster er sprunget ud, cyklerne er kommet frem, men desværre også at der ligger skrald og flyder mange steder. Både unge og gamle cykler rundt på cykelstierne, men noget der desværre også følger med det gode sommervejr, er det skrald, som både cyklister og forbipasserende kan se på deres ture rundt i området. Det ligger på mange af stierne rundt omkring.
Men end ikke skrald kan tage pynten af Gellerup på en flot sommerdag i maj.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.