Somalisk Gadebørns Forening havde for nylig et arrangement, hvor der blev diskuteret, hvordan der kan komme mere integration, mere forståelse og mere engagement i Gellerup.
Arrangørerne mener, at disse emner er meget vigtige, og de var derfor meget glade for, at tres mennesker mødte op i Foreningernes Hus til en livlig diskussion. Det var både kvinder, mænd, teenagere og børn, som var til stede.
”Vi havde åbne diskussioner og mange ideer.  Mange syntes, at Gellerup skulle have flere møder og aktiviteter,” siger Awi Abdi Farah Ade fra Somalisk Gadebørns Forening.
Han tilføjer, ”Det var et møde om integration og forståelse, og folk syntes, at det var meget spændende, og der var en meget livlig diskussion. Vi diskuterede også hvordan, at vi kan levere en godt integration i Danmark og i Aarhus og få et bedre samfund i fremtiden. Det er meget vigtigt, at forestå hvad integration og forståelse er.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.