I første omgang blev den annoncerede studenterfest for områdets dimitter aflyst, fordi der var alt for få tilmeldinger blandt andet på grund af de unges stramme program omkring afslutningen på deres uddannelser.

Men de frivillige arrangører og Vejledningscentret blev enige om at fastholde at lave et arrangement blot i en mindre udgave for de 12 studenter, som havde tilmeldt sig.

Og det foregik torsdag aften i cafeen i Foreningernes Hus, hvor der var pyntet festligt op med rød-hvide farver og Dannebrog, og der stod kaffe, kage og jordbær på bordene.
Viceborgmester Rabih Azad-Ahmad holdt talen for de unge og roste deres indsats og kaldte dem gode rollemodeller for alle områdets unge. Derefter blev der uddelt diplomer, roser, gaver og en biografbillet til alle dimittenderne.
Leder af Vejledningscentret Ahmad El Ahmad holdt også en tale, hvori han takkede forældrene for at have bakket op omkring deres unges uddannelse.
Endelig blev der vist en lille film lavet af Filmprojekt Gellerup, hvor kendte og mindre kendte ansigter fra hele Gellerupområdet ønskede alle de unge studenter rigtig mange gange tillykke med eksamen.
Se filmen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.