Er alle somaliere skattesnydere, drikker danskere for meget og er alle svenskere fuldstændig humorforladte?
På gellerup.nu har vi sat os for, at tage temperaturen på de fordomme, som florerer om forskellige grupper i Gellerup. Det er de grove såvel som sjove fordomme, som vi konfronterer folk med, og giver dem en mulighed for at kommentere på.
Det kommer også til at handle om, hvordan man tackler, at blive udsat for fordomme, og hvordan de kan nedbrydes. Men der er selvfølgelig også en mulighed for, at nogle af fordommene holder stik.
Vi har snakket med Sahra som oprindeligt er fra Somalia, Anett der er halv svensker, Mariam og Hedija som er konvertitter, Serpil som oprindeligt er fra Tyrkiet, Kristoffer som er etnisk dansk og Richard, som er kristen og en del af Ghetto Fever.
I løbet af sommeren kan du læse om deres holdninger og tanker om fordomme, både dem om dem selv og om andre. Det kommer både til at handle om konkrete fordomme, men også om fordomme og generaliseringer, og hvad forklaringen på disse fordomme kan være.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.