En ny tværetnisk ungdomsforening vil starte i Århus som hedder One People. Initiativtagerne føler, at der er for meget opsplitning blandt unge. At ”danske unge med anden etnisk baggrund” er sammen med unge som dem selv, og ”danske unge” er sammen med andre danske unge.
One People vil ændre dette opsplitning ved blandt andet at tage ud til skoler og lave forumteater. De har også en drøm om at lave en workshop med ”Ubevidste fordomme.” De håber, det kan skabe en debat, og giver en rum til at udtale sig når det drejer sig om fordomme.
One People er i samarbejde med D-Factor, hvor unge med dansk og anden etnisk baggrund spiller forumteater om de udfordringer, problemer og muligheder, de ser for at leve sammen, forstå hinanden og lære hinanden at kende.
Ane og Fatima gjorde reklame for den nye forening, da Samvirket holdt Kvartalsmøde forleden. Du kan kontakte initiativstagerne på deres e-mail. Ane: anejoy@hotmail.com, Fatima: fatimajoafi@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.