Kommunen er nu klar til at bygge 60 til 70 plejeboliger. Det bliver på hjørnegrunden Edwin Rahrs Vej/basarvejen, som afdelingen i foråret udpegede som vores ønske til placering af plejeboliger. Det betyder, at den kedelige materiel-bygning på hjørnegrunden rives ned.
Det eneste, der nu står i vejen for at kommunen går i gang, er vejføringen. Vi har i afdelingsbestyrelsen endnu ikke godkendt den, da vi ikke er tilfredse med det første udkast fra Miljø og Teknik. De arbejder på et nyt udkast.
Kommunen bygger ligeledes et lokalcenter, som kan bygges i sammenhæng med det Sundhedshus, som også er planlagt på Toveshøj.
Dette vil give flere muligheder for både beboere og kommunen. Yderligere arbejder Brabrand Boligforening på, at kommunen giver tilladelse (kvote) til at omdanne nogle stuelejligheder i en blok til ældreboliger. Alt dette vil komme op på et beboermøde.
Som bestyrelse ser vi meget positivt på, at vi endelig kan gå i gang, endog allerede i det kommende år. Her i afdelingen vil vi arbejde for, at der så vidt muligt kan komme lærlinge i arbejde ved opførelsen af disse plejeboliger og lokalcentret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.