At få indflydelse på noget kan betyde mange ting. I år bliver der sat fokus på, hvilken indflydelse borgere fra Gellerup har, når de har mulighed for at stemme til kommunalvalget den 19. november 2013. Det er ikke for tidligt at begynde at overveje, hvem du vil stemme på.
Til sidste kommunalvalg i 2009 var det for få i Gellerup, der stemte til kommunalvalget, nemlig 42,7 procent, og det vil Samvirket og foreningerne lave om på. Til Samvirkets seneste kvartalsmøde blev der brainstormet gode idéer til, hvordan unge og alle andre kan få større interesse i, hvad det vil sige at få indflydelse ved at stemme. For ingens stemmer er ligegyldige.
I tiden op til kommunalvalget i efteråret kan alle glæde sig til en anderledes valgkamp. Der blev foreslået spektakulære begivenheder som provokerende Facebook-diskussioner, politiske boksekampe, udflugter og mange andre ting. Bydelsmødre og andre gode ressourcer kan blive rollemodeller i valgkampen. Bazar Vest blev også foreslået som valgsted.
For hvad nytter det egentlig at stemme til kommunalvalget, hvis man alligevel bare kan stemme til Folketingsvalget? Er det ikke det samme? Er det i virkeligheden ikke bare, fordi man ikke helt ved nok om, hvad kommunalpolitik kan gøre for ens eget lokalområde? Eller hvad kommunalpolitik faktisk kan gøre for lige præcis dig? Gør dig klar til kommunalvalget til efteråret og få indflydelse og stem!
Et af de gode sloganforslag på mødet forleden lød: Stem og tag ansvar!
Lad os gøre det!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.