Det gik ikke helt glat at få et forslag igennem om glatte, flotte døre og låger i Gellerupparken. På afdelingsmødet  måtte der skriftlig afstemning til, før forslaget var vedtaget.
Forslaget fra afdelingsbestyrelsen gik på, at beboerne skal kunne tilbydes selv at male dørene, hvis de er slidte. Det har ikke været lovligt hidtil. Medlem af afdelingsbestyrelsen, Malek El-Batran, gik imod forslaget, fordi han mente, at afdelingen i stedet skal sætte nye døre ind i stedet for slidte. Det vil være billigere, mente han. Der opstod en ophedet diskussion, fordi modstanderne mente, at stemmeudvalget så forkert, da de vurderede, at der var et flertal for.
Efter nogen uro blev afstemningen gjort skriftlig. Den viste et klart flertal for de nye regler med ca. 130 stemmer for og 80 imod.
Hvis man selv vælger at male døre, køkkenlåger og skabslåger, er der to vigtige regler: Driften skal syne dem før og efter arbejdet, og malerarbejdet skal følge helt strikse retningslinjer. Den store skydedør i stuen må ikke males.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.