På afdelingsmødet på Toveshøj kom det frem, at de, som havde lavet hærværk på vaskerierne, er blevet identificeret. Deres forældre har fået en regning for det, deres børn har gjort.

”Det er de selvfølgelig fortørnede over, men det er eneste løsning, som måske også kan få dem til at stoppe med ulovlighederne,” forklarede afdelingsformand Anett S. Christiansen på mødet. Selvom de havde sat toiletpapir på kameraerne, har de åbenbart ikke helt kunne skjule deres identitet.
Hun forklarede også, at Stofa har klaget over, at deres fordelingsbokse i opgangene er blevet brudt op, og nogle har snydt sig til at få den store tv-pakke. Stofa har nu fundet frem til de, som har gjort det.
En af de negative ting ved hærværk i området er, at udgifterne til udbedringen af disse steg med 281.000 i 2012. Penge, som i sidste ende kommer til at påvirke alle beboerne, da det bliver lagt på huslejen. Derfor var alle, der stillede op til afdelingsmødet enige om, at hærværk var en af de ting, de ville kæmpe for at få sat ned.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.