Brabrand Boligforening vælger ny bestyrelse på det årlige repræsentantskabsmøde 30. maj. Og her har en beboer i Gelleruparken chancen for at komme ind – idet Tanja Bergstrøm stiller op til en af de ledige pladser.
Gellerupparken har tidligere haft Lars Bro i foreningsbestyrelsen, men han er flyttet til Hedensted.
Troels Bo Knudsen fra Toveshøj sidder også i foreningsbetyrelsen, og han er ikke på valg.
Skræppebladet har interviewet de fem, der stiller op til bestyrelsen – læs det hele i artiklen her.
Her bringer vi interviewet med Tanja Bergstrøm, som indtil april sad i Gellerupparkens afdelingsbestyrelse.
Hvad vil du med Brabrand Boligforening?
At bo i Brabrand Boligforening burde være lig med beboerdemokrati. Det mener jeg ikke er tilfældet, som tingene er nu. Det er vigtigt at inddrage beboerdemokratiet så meget som muligt. Og som jeg ser det i dag, kan der nemt strammes op på det. Hvis vi ikke fastholder beboerdemokratiet, vil Brabrand Boligforening have svært ved at gøre sig noget håb om, at beboerne bliver boende så længe som muligt.

Jeg vil gerne være med til at forbedre beboerdemokratiet i Brabrand Boligforening. Være med til at skabe åbenhed i organisationen, således at tingene bliver sagt og kommer ud i lyset, og ikke bliver puttet i krogene eller fejet under gulvtæppet; sikre, at vi som beboer/afdelingsbestyrelser bliver informeret og inddraget i processerne.

Hvordan ser du beboerdemokratiet i fremtiden?

Jeg ser det som en vigtig del af det at bo i alment boligbyggeri. Derfor er det vigtigt, at der nu bliver lavet et godt (og forbedret) beboerdemokrati.

Hvad er boligforeningens vigtigste rolle i dagens Danmark?

At være et alsidigt, alment tilbud om en bolig til et bredt udsnit af befolkningen, uanset køn, race eller de økonomiske midler, folk måtte have. Derfor er det også vigtigt, at boligforeningen også slår et ”slag” for de gamle afdelinger, på trods de mange nye og meget flotte afdelinger, der er kommet til de seneste par år og også kommer til de næste par år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.