Mahmoud Zaabout fra Klubberne og Legepladsen i Toveshøj er Danmarks bedste til FIFA fodboldspil i aldersklassen 12-15 år. Han bragte Danmarksmesterskabest hjem sidst i september fra det afsluttende mesterskab i Odense.
FIFA spilles på en playstation og er et meget livagtigt spil, hvor man med sit joystick leger fodboldspiller. Der er turneringer verden over, så der er stor prestige i at være den bedste. Mahmoud har spillet FIFA i flere år og har tidligere været lokal mester. I det forgangne år har han i øvrigt været medlem af Ungebyrådet – men det er en anden historie.
Klubberne og Legepladsen i Tovshøj kørte den lange vej med Mahmoud og tre andre drenge en tidlig lørdag morgen den 21.9.13 til den store turnering. I Odense deltog 260 børn og unge fra hele Danmark. Det viste sig hurtigt i turneringen, at Mahmoud var en sand mester til FIFA 13 og løb således også af med sejren.
Drengene havde ugen forinden kvalificeret sig i klubben ved at dyste mod de andre drenge i klubben, og de fire bedste kom med til turneringen på fodboldfabrikken i Odense.
Klubberne og Legepladsen i Toveshøj er meget stolte af Mahmoud og den store pokal han holder er nu udstillet i klubben i et pokalskab.