Efterårsferien hed i gamle dage kartoffelferie, og det fik mig i går eftermiddag til at gå ned for at grave de sidste kartofler op af min lille nyttehave, som ligger lige neden for blokken.
Og jeg fik sørme bakken fyldt med både gulerødder, rødbeder, jordskokker og et bundt frisk grønkål og desuden en håndfuld skønne efterårshindbær sammen med lidt vilde brombær, som jeg fandt i krattet ved siden af nyttehaverne. 
De sidste morgenfruer og smukke cosmos-blomster blev også plukket og taget med op på altanen, hvor jeg nu har fået lavet to smukke buketter, som kommer til at stå og pynte i stuen hele efterårsferien.
Lige nu dufter hele lejligheden skønt af gammeldags kylling bagt en en rømertopf oven på alle grønsagerne fra haven med en skøn frisk grønkålssalat som tilbehør. Det lækre måltid gør alle timerne med at luge og vande i haven hele sommeren det hele værd. 
Velbekomme – og god efterårsferie.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.