Midt i efterårsferien er Gellerups eneste advokatfirma, Advokaterne Vest, rykket ud af lokalerne på Gudrunsvej 10A for at etablere sig i et nyt kontor i Ryesgade.
Indehaver, Rabih Azad-Ahmad, forklarer:
"Vi havde for mange kvadratmeter, som vi ikke kunne bruge alligevel. Udlejderen (Brabrand Boligforening) meddelte os, at noget af lejemålet ikke måtte bruges som kontor. Derfor var stedet ikke egnet til vores behov."
Selv om Rabih er flyttet til byens absolutte centrum, med tre kolleger og en praktikant, hedder firmaet stadig Advokaterne Vest. Det signalerer også, at målgruppen er den samme. Advokatfirmaet bruges af mange nydanskere, både fra Gellerup, men der er også en del klienter, som kommer udenbys med tog.
"Det er lettere for dem, når vi er så tæt på banegården," tilføjer Rabih Azad-Ahmad. Advokaterne Vest befinder sig nu i nyistandsatte lokaler, der er billigere og mere egnet til advokatkontor, siger han.
www.advokaternevest.dk
Boligsocialt arbejde rykker ind
Meget hurtigt efter advokaternes flytning er Gellerups boligsociale arbejde begyndt at rykke ind. Leder Henning Winther og medarbejder Pia Bach-Wedel er flyttet ind og skal i den kommende tid skabe overblik over behov og kontorer.
Men det er meningen, at de kommende boligsociale medarbejdere får udgangspunkt i bygningen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.