”Hvis du vidste, hvor mange gange jeg har fået en chance i livet – og ikke taget den! Unge, der ikke tager en uddannelse, skal ikke rende rundt og sige, at det er danskernes eller nogen andens skyld. For det er ikke nogens skyld. Jeg ved det, for jeg kunne ikke selv se de mange muligheder – forstår du, hvad jeg mener!”
Marwan har hurtigt talt sig varm i snakken med gellerup.nu. Den der med ”Forstår du…!” kommer ofte, for sådan snakker han, og vi forstår hinanden fint. Vi må nå hinanden over telefonen, da han lige nu har meget travlt med at snakke med journalister, hans producer i USA og alle mulige andre.
Anledningen er, at hans nye album MARWAN er på gaden. Der er helt klart en ny stil over den i forhold til de to foregående. Den er mere ’sommer’, forklarer han.
Sommer?
”Ja, sommer! Sådan, fresh, du ved, ikke så vintermelankolsk som før. Ikke den der voldelige, sarkastiske tone, men mere stiligt. Der er ikke så meget had.”

Læs resten af artiklen i det næste nummer af beboerbladet gellerup.nu som udkommer sidst i marts.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.