Projektet, der uddanner Bydelsmødre, fortsætter i Gellerup. Tirsdag den 25. marts starter udklækningen af det tredje hold Bydelsmødre i Gellerupparken og Toveshøj. To tidligere hold har siden 2012 modtaget diplomet som Bydelsmor.
Bydelsmødrene favner bredt
Bydelsmødrene er efterhånden både veletableret og velkendt i Gellerup området for deres arbejde med at fortælle, hjælpe og rådgive beboere. Om alt fra, hvad der sker i deres nærområde i Gellerupparken og Toveshøj, til mere overordnede ting som borgerrettigheder- og pligter, børneopdragelse, sundhed, skole og fritid.
Ud over et indgående kendskab til lokalområdet og tæt kontakt med beboerne, har Bydelsmødrene også udsyn til de øvrige myndigheder i Aarhus Kommune. Gennem undervisning lærer de om brede samfundsprocesser, blandt andet om det danske demokrati.
Bydelsmødrene har også oprettet en forening som havde sin første generalforsamling i februar i år.
I slutningen af juni kan det nye kuld Bydelsmødre se frem til at få overrakt deres diplom som den officielle afslutning på uddannelsen som Bydelsmor og som bevis på de erhvervede kompetencer.
Vil du være med? – Tilbud til alle kvinder
Første møde for det nye hold Bydelsmødre: Tirsdag d. 25. Marts kl. 10.00 på Café Perlen, i Beboerhuset Yggdrasil på Dorthesvej 35a.

Herefter er der møder hver tirsdag og fredag formiddag mellem kl.10-12 frem til kursets afslutning i  juni.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.